Kemaleddin Horasani İlkokulu


Vizyon: Türk Milli Eğitim sisteminin genel amaç ve temel ilkeleri doğrultusunda; öğrenme için her türlü fırsatın sağlandığı bilgili, becerili ve iyi bir ahlâka sahip nitelikli öğrencilerin yetiştirildiği, bir okul olmaktır

Misyon: Milli Eğitim Temel Kanunu´nda yer alan genel ve özel amaçlara uygun olarak; Sağlam karakterli, dürüst, kuvvetli bir vatan ve millet sevgisi olan, insani, milli ve ahlaki değerlerle donanmış, ülkesine yararlı, okuyan, inceleyen, araştıran, mili ve evrensel değerleri tanıyan benimseyen,kendi düşüncelerini savunurken başkalarının düşünce ve haklarına saygı gösteren, görev ve sorumluluklarının bilincinde olan öğrenciler yetiştirmektir.

Başarılar:

Saatler: Okulumuzda dersler 08:30 da başlamakta ve 14:30 da sona ermektedir.
Isınma: Okulumuz kalorifer ile ısınmaktadır.
Bağlantı: Yok
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 04427113147

Belgegeçer - (442) 711 3147

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://khorasani.meb.k12.tr

Adres - MÜMTAZ TURAN MAH. SAYGI SK. NO 4/4 HORASAN / ERZURUM

Öğretmen :16
Öğrenci :146
Derslik :12
Kütüphane Kitap Sayısı :3500
Öğretim Şekli :Tam gün eğitim öğretim yapılmaktadır.

Yerleşim Yeri - Nüfusu :42.241 - Rakımı : 1.540 mt - Yüzölçümü:1.662km2 İlçemizin kuzey ve doğusunda Kars,güneydoğusunda Ağrı ili bulunmaktadır.

Adres - MÜMTAZ TURAN MAH. SAYGI SK. NO 4/4 HORASAN / ERZURUM

Ulaşım Horasan belediyesine ait otobüsler ve Horasan ilçesinde bulunan taksiler ile okulumuza ulaşım sağlanmaktadır. Ayrıca Erzurum iline ilçemizden saatte 1 olmak üzere özel halk otobüsü çalışmaktadır. Horasan ilçesi Erzurum - Kars - Ağrı yolu üzerinde bulunduğundan şehirler arası ulaşım açısından da rahattır. Ayrıca ilçemize demir yolu ile de ulaşım mümkündür.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz Horasan ilçe merkezinde 3, Erzurum iline 82 km uzaklıktadır.